Oneplus Two: Ανθεκτικότητα και κομψότητα που εντυπωσιάζουν!

2015-11-07 13:21

7 Νοεμβρίου 2015- Γράφει ο Βασίλης Ζαφειρίδης


Πριν από λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου, άλλος ένας γίγαντας από την κινεζική αγορά!!! Μιλάω φυσικά για το γνωστό πλέον σε όλους, Οneplus Τwo!!!Ας δουμε όμως πρώτα τα χαρακτηριστικά του και μετά θα σας πω τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο κινητό...!

Γενικά χαρακτηριστικά


Το Oneplus Two λοιπον διαθέτει μια 5.5 ιντσών οθόνη, FHD IPS με ανάλυση 1920 * 1080 pixels. Επίσης φοράει έναν Snapdragon 810 64bit οχταπύρηνο επεξεργαστή με ισχύ 2.0GHz ανά πυρήνα, 3GB μνήμη RAM και 16GB χώρο αποθήκευσης ROM (4GB Ram, 64GB ROM είναι προαιρετικά). Έχει διαστάσεις: 152.9 * 75.9 * 8.9, ενώ το βάρος του είναι 165g.  Επιπλέον το Oneplus Two "τρέχει" το Android 5.1 OS και υποστηρίζει  λειτουργία δακτυλικών αποτυπωμάτων καθώς και  4G λειτουργία.


Κάμερα


Έχεις δύο φωτογραφικές μηχανές, με ανάλυση 16.0 MP η πίσω κάμερα και 5.0MP η μπροστινή κάμερα. Η προσθήκη του OIS αλλά και του Laser Auto Focus εντυπωσιάζει στο πόσο γρήγορα κάνει εστίαση ο φακός. Επίσης διαθέτει και ψηφιακό zoom!


Μπαταρία

Διαθέτει μπαταρία λιθίου χωρητικοτητας 3300 mAh και χρόνο αναμονής γυρω στις 150 με 200 ώρες, ανάλογα πάντα με τη χρήση! Συνολικά βγάζει περίπου μιάμιση ημέρα με κανονική χρήση! Η συσκευή κάνει περίπου 2 ώρες και ένα τέταρτο για να φορτίσει, μπορεί και λιγότερο, ανάλογα με τις εφαρμογές που ειναι στο παρασκήνιο.





Προσωπική γνωμη 

Πρόκειται για τη συνέχεια του περσινού Oneplus One. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ αξιόλογη συσκευή, η οποία θα εκπλήξει τον κάτοχο της . Θεωρώ ότι έχει περάσει σε δυνατότητες το Oneplus One και δεν είναι απλά μια συνέχεια του χωρίς να μας δίνει κάτι παραπάνω ( όπως συμβαίνει με ορισμένες επώνυμες εταιρίες). Η ποιότητα κατασκευής του είναι πάρα πολύ καλή. Πρόκειται για ένα κινητό σχετικά βαρύ, ενώ εφαρμόζει τέλεια στο χέρι, τουλάχιστον στο δικό μου. Η οθόνη του είναι πολύ καλή αν και θα περίμενα ανάλυση 2Κ, μιας και FHD ανάλυση είχε και ο προκάτοχός του, Oneplus One. Οι ταχύτητες της συσκευής μετά από κάποιες αναβαθμίσεις είναι τέλειες. Το σημαντικότερο ομως πλεονέκτημά του, κατά τη γνώμη μου πάντα,  είναι ότι μπορείς να ρουτάρεις το συγκεκριμένο κινητό με τις ευλογίες της εταιρείας. Έτσι δίνεται στον κάτοχο του η δυνατότητα να αναβαθμίσει την απόδοσή σε όλα τα επίπεδα, πειράζοντας τη software του, χωρίς να χάνει την εγγύηση, εκτός και αν πειράξει τον Hardware. Το ROOT γίνεται με πολύ έυκολο τρόπο μέσω του ToolBox. Προτείνεται λοιπόν το συγκεκριμένο κινητό για χρήστες που τους αρέσει να πειραματίζονται με τις coustom Rom. Πιστεύω ότι θα το λατρέψουν. Για έναν μέσο χρήστη θα φαντάζει η συγκεκριμένη συσκευή πως είναι "από άλλον πλανήτη" (με την καλή έννοια πάντα). Το δυνατότερο όμως χαρτί του είναι η τιμή του, με τιμή εκκίνησης τα 344€ ( από αγορές της Ασίας πάντα).






Search by keywords



 

eu.techteacher.apk (219943)

Download our app