The Witcher: Μια ακόμα ταινία εμπνευσμένη από βιντεοπαιχνίδι στη μεγάλη οθόνη

2015-11-19 22:48

Γράφει ο Βασίλης Ζαφειρίδης

Σίγουρα όταν αναφερόμαστε στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών The Witcher δε χρειαζόμαστε και ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες σειρές παιχνιδιών τόσο για το Play station όσο και για το Xbox. 

Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα και στις ιστορίες του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski, οι οποίες αναπτύχθηκαν σε μια τριλογία βιντεοπαιχνιδιών με πολύπλοκους χαρακτήρες, τεράστιο κόσμο και τόσο συναρπαστικό που σας προκαλεί να εξερευνήσετε κάθε γωνιά του και να διψάτε για περισσότερα. 

Ο κόσμος του The Witcher είναι γεμάτος τέρατα, δράση, βία, μυστήριο, ανατροπές και πολεμιστές προσαρμοσμένα σε ένα φανταστικό, μεσαιωνικό κόσμο. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται και μια ταινία. Πόσοι και πόσοι παίζοντας τη συγκεκριμένη σειρά δεν είπαμε «Πόσο ωραία ταινία θα γινόταν». Και η ευχή μας πραγματοποιείται!! 


Το 2017, λοιπόν, θα ακολουθήσουμε τα βήματα του Gerald of Rivia στη μεγάλη οθόνη με σκηνοθέτη της ταινίας τον υποψήφιο για Όσκαρ Tomasz Baginski, ενώ σεναριογράφος θα είναι η Thania St. John, η οποία υπογράφει και τη σειρά του NBC, Grimm. Για την παραγωγή της ταινίας θα συνεργαστούν οι εταιρίες Sean Daniel Company (γνωστή για τις ταινίες The Mummy) και Platige Films. Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρία Platige Films εμπλέκεται στο The Witcher καθώς ήταν υπεύθυνη για κάποια τρέιλερ του The Witcher 3: The Wild Hunt.


Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2017 και θα στηρίζεται κυρίως στις ιστορίες The Witcher και Lesser Evil από τη συλλογή The Last Wish. 

Υπενθυμίζουμε βέβαια ότι το 2001 είχε βγει στις οθόνες ήδη μια ταινία εμπνευσμένη από τις περιπέτειες του Gerald of Rivia, η οποία δεν είχε πάρει και τις καλύτερες κριτικές. 

Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία τις περιπέτειες του Gerald of Rivia στη μεγάλη οθόνη ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων των gamers!



Search by keywords



 

eu.techteacher.apk (219943)

Download our app