Αναβαθμίζοντας την εμπειρία φωτογραφίας: Η πρώτη ενημέρωση του Nothing Phone (2)

2023-07-15 02:11
 
Γράφει ο Βασίλης Ζαφειρίδης
 
 
Στον κόσμο της τεχνολογίας, κάθε ενημέρωση μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Και αυτή τη φορά, η Nothing μας έχει ετοιμάσει μια ευχάριστη έκπληξη. Η πρώτη ενημέρωση του Nothing Phone (2) είναι εδώ και φέρνει μια σειρά από σημαντικές βελτιώσεις στην κάμερα.
 
Από την υποστήριξη της λειτουργίας Portrait με 2x zoom, μέχρι την καταγραφή κίνησης στη λειτουργία 50 MP, αυτή η ενημέρωση φαίνεται να έχει κάτι για κάθε λάτρη της φωτογραφίας. Και ας μην ξεχνάμε τις βελτιώσεις στην απόδοση της μπαταρίας και της φόρτισης, καθώς και στην αναγνώριση προσώπου και την απόδοση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.
 
Αλλά ας μην σταματήσουμε εδώ. Η ενημέρωση φέρνει επίσης τον Glyph Composer στο Play Store, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε και να καταγράψετε τα δικά σας Glyph Ringtones. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να ελέγξετε την πρόοδο ενός ερχόμενου δρομολογίου Uber μέσω Glyphs, και να προσθέσετε widgets στην οθόνη κλειδώματος και στην Πάντα-ενεργή-Οθόνη.
 
Συνοψίζοντας, η πρώτη ενημέρωση του Nothing Phone (2) φέρνει μια σειρά από ευπρόσδεκτες βελτιώσεις που είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν τους χρήστες. Είμαι περίεργος να δω τι άλλο έχει να προσφέρει η Nothing στο μέλλον.
 
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις και αναλύσεις των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων! Και πάντα να θυμάστε, η τεχνολογία είναι περισσότερο από μια απλή συσκευή - είναι ένας τρόπος ζωής.

 

Θέμα: Αναβαθμίζοντας την εμπειρία φωτογραφίας: Η πρώτη ενημέρωση του Nothing Phone (2)

Δεν βρέθηκαν σχόλια.

Νέο σχόλιο



Search by keywords



 

eu.techteacher.apk (219943)

Download our app