Android: 30 κρυφές συμβουλές και κόλπα

2016-01-25 21:56

Γράφει ο Βασίλης Ζαφειρίδης


Δεν είναι μυστικό πλέον ότι το Android είναι το νούμερο #1 λειτουργικό σύστημα για smartphone στον κόσμο. Η επιτυχία του βέβαια, καθόλου τυχαία δεν είναι. 

Με βάση τη θεωρία του Open Source λογισμικού, το Android προσφέρει ευελιξία και μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οποία δεν προσφέρουν ακόμα οι αντίπαλοί του. Για παράδειγμα το Android δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς αρχείων μέσω bluetooth, την αποθήκευση αρχείων σε φορητά μέσα αποθήκευσης, την εγκατάσταση εφαρμογών, multitasking με διαίρεση της οθόνης και πολλά άλλα.

Πέρα από όλα αυτά, το Android έχει πολλούς μυστικούς κώδικες, που μπορούν πραγματικά να ανοίξουν ένα νέο κόσμο των smartphone για εσάς. Οι κωδικοί αυτοί είναι συνήθως μια σειρά αριθμών και συμβόλων που μπορείτε να τους εισάγετε μέσω του πληκτρολογίου του τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε συνήθως για την εισαγωγή αριθμών προτού πραγματοποιήσετε μια κλήση.

Παρακάτω σας παραθέτω 30 μυστικούς κωδικούς. Να είστε προσεκτικοί, γιατί μερικοί μπορούν να διαγράψουν τα πάντα στο σύστημα σας. Προτού τους πληκτρολογήσετε, διαβάστε το μετέπειτα αποτέλεσμα πριν τους δοκιμάσετε.


Έτσι έχουμε:


Αν έχετε κάποια απορία, επικοινωνήστε μαζί μου. Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω...!



Search by keywords



 

eu.techteacher.apk (219943)

Download our app


For english, press the flag