Απώλεια θρύλου του κινηματογράφου: Ο αγαπημένος ηθοποιός Lance Reddick απεβίωσε στα 60 του

2023-03-18 21:41
Γράφει ο Βασίλης Ζαφειρίδης



Ο διάσημος ηθοποιός Lance Reddick απεβίωσε την Παρασκευή 17 Μαρτίου, από φυσικά αίτια στην ηλικία των 60 ετών.

Η εκπρόσωπός του στην Portrait PR, Mia Hansen, επιβεβαίωσε τον θάνατό του στο Yahoo News, τονίζοντας ότι θα "λείψει πολύ."

Ο Reddick, ο οποίος έγινε γνωστός για το ρόλο του ως Charon, ο θυρωρός του ξενοδοχείου Continental στις ταινίες John Wick, πρωταγωνίστησε σε αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Εμφανίστηκε σε ταινίες όπως το Angel has Fallen, Godzilla vs King Kong, I Dreamed of Africa, White House Down, και άλλες. Τηλεοπτικά, συμμετείχε στις σειρές Lost, Oz, The Wire, υποδύθηκε τον Albert Wesker στη σύντομη σειρά Resident Evil του Netflix, κ.α.  Επίσης, έδωσε τη φωνή του σε διάφορα κινούμενα σχέδια.

Στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών, ο Reddick παρείχε τη φωνή του σε χαρακτήρες των 50 Cent: Blood on the Sand, Payday 2, Quantum Break, Horizon Zero Dawn, John Wick Hex και Horizon Forbidden West.

Κατά τη διάρκεια εννέα ετών, ο Reddick ερμήνευσε τον Στρατηγό Zavala στα παιχνίδια Destiny, ως Vanguard της κατηγορίας Titan και Στρατηγός Vanguard της Τελευταίας Πόλης. Ο Zavala ήταν υπεύθυνος για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των Guardians και ηγήθηκε τους Guardian στους πολέμους Taken War και Red War, καταφέρνοντας να επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις.

Συνάδελφοι ηθοποιοί, σκηνοθέτες και θαυμαστές του Lance Reddick αποτίουν φόρο τιμής στον αείμνηστο ηθοποιό μέσω των social media, εκφράζοντας τη θλίψη τους για την απώλειά του και υπογραμμίζοντας τη σημαντική του συμβολή στον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Ο Lance Reddick θα αναπολείται για το ταλέντο του, την προσήλωσή του στην καλλιτεχνική του προσπάθεια και την ικανότητά του να δημιουργεί πολυδιάστατους και πειστικούς χαρακτήρες. Οι ερμηνείες του στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τα βιντεοπαιχνίδια θα συνεχίσουν να εμπνέουν τις επόμενες γενιές θεατών και παικτών για πολλά χρόνια ακόμα.

 

Θέμα: Απώλεια θρύλου του κινηματογράφου: Ο αγαπημένος ηθοποιός Lance Reddick απεβίωσε στα 60 του

Δεν βρέθηκαν σχόλια.

Νέο σχόλιο



Search by keywords



 

eu.techteacher.apk (219943)

Download our app