Η Threads της Meta ανατρέπει τα δεδομένα στα Social Media

2023-07-08 21:54
Γράφει ο Βασίλης Ζαφειρίδης
 
 
 
Με την είσοδο του Ιουλίου, η Meta, πρώην Facebook, έκανε μια εκπληκτική κίνηση στον κόσμο των social media, με την εισαγωγή της νέας πλατφόρμας της, της Threads. Αυτή η νέα πλατφόρμα, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια πιο εστιασμένη εμπειρία στους χρήστες, έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 70 εκατομμύρια εγγραφές, ξεπερνώντας κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες της εταιρείας.
 
Αλλά η Threads δεν είναι απλά άλλη μια πλατφόρμα social media. Ο Adam Mosseri, ο άνθρωπος πίσω από το News Feed του Facebook το 2016, δήλωσε ότι η Threads δεν θα "ενθαρρύνει" την πολιτική και τα "σκληρά νέα". Αυτό είναι μια σημαντική απόκλιση από την προσέγγιση που έχουν ακολουθήσει πολλές άλλες πλατφόρμες social media, που συχνά επικεντρώνονται στην προώθηση των πολιτικών συζητήσεων και των ειδήσεων.
 
Σύμφωνα με τον Mosseri, αυτή η απόφαση έγινε επειδή τέτοιου είδους περιεχόμενο φέρνει επιθεώρηση που δεν αξίζει την "αύξηση της δέσμευσης ή των εσόδων". Αυτό είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση, καθώς δείχνει ότι η Meta είναι πρόθυμη να πειραματιστεί με διαφορετικές στρατηγικές για να δει τι λειτουργεί καλύτερα για τους χρήστες της.
 
Η Threads είναι ακόμη στα πρώιμα στάδια της, αλλά η επιτυχία της μέχρι στιγμής δείχνει ότι η Meta έχει κάνει κάτι σωστό. Είναι σαφές ότι η εταιρεία έχει μεγάλα σχέδια για την Threads και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η πλατφόρμα καθώς περνάνε οι μήνες.

Θέμα: Η Threads της Meta ανατρέπει τα δεδομένα στα Social Media

Δεν βρέθηκαν σχόλια.

Νέο σχόλιο



Search by keywords



 

eu.techteacher.apk (219943)

Download our app