Top 10 Καλύτερα παιχνίδια του Android - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

2015-11-03 12:33

 Top 10 Καλύτερα παιχνίδια του Android - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015


2 Νοεμβριου 2015 - Γράφει ο Βασίλης Ζαφειρίδης

Εάν σας αρέσουν τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα και πάντα ψάχνετε για κάτι νέο για να παίξετε, νέα παιχνίδια κυκλοφορούν συνεχώς δίνοντάς σας μια μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε. Αν δεν είστε ιδιαίτερα λάτρης του "σέρνομαι στο play store" για να βρω νέους τίτλους, πιστέψτε με το έχω κάνει πολλές φορες, τότε η λίστα που έφτιαξα αξίζει μια ματιά . Έχω βάλει τα 10 καλύτερα παιχνίδια για το Android για το μήνα Νοέμβριο και περιλαμβάνει παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ημερών . Λοιπόν έχουμε και λέμε :

 Dead Effect 2


Το Dead Effect 2  είναι ένα πολύ καλό FPS παιχνίδι. Αν ψάχνετε να διευρυνετε τα όρια του mobile gaming σε ένα άλλο επίπεδο, αν σας πορώνουν τα παιχνίδια με zombies, τότε το Dead Effect 2 είναι για σας . Είναι ένα παιχνίδι επιπέδου κόνσολας. Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ένας sci-fi shooter με RPG στοιχεία . Ακολουθήστε το δελεαστικό σενάριο , εκπαιδεύστε και αναπτύξτε τον χαρακτήρα σας , συλλέξτε και αναβαθμίστε όπλα , εργαλεία και υψηλής τεχνολογίας εμφυτεύματα σώματος . Το Dead Effect 2 διακρίθηκε στη  2η θέση στον  Indie Pitch contest at PG Connects Helsinki 2015.


NBA 2K16


Δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με παιχνίδι κονσόλας , αλλά το NBA 2K16 για το Android φέρνει ακόμα μια ευχάριστη εμπειρία σε όσους αγαπούν τα σπορ παιχνίδια . Μπορείτε να παίξετε με τρεις διαφορετικούς τρόπους , συμπεριλαμβανομένων MyCAREER, Blacktop και Season modes. Aπλά επιλέξτε την ομάδα σας και προετοιμαστείτε για μεγάλα παιχνίδια.


Quick boy 


 Το Quick boy είναι ένας συνδυασμός ανάμεσα σε ένα side-scrolling δρομέα και ένα παιχνίδι δράσης σε έναν κόσμο Αποκάλυψης, όπου zombies έχουν κυριαρχήσει στη γη.Ωστόσο μια πρόσχαρη ομάδα παράδοσης αλληλογραφίας, γνωστή ως  Quickboy Inc., παραδίδει δέματα παρηγοριάς και ελπίδας για τους ανθρώπους που αναζητούν πιο φωτεινές μέρες . Bοηθήστε την Quickboy Inc. να διασχίσει τρομακτικά περιβάλλοντα και πόλεις γεμάτες zombies, με σκοπό να γίνει ο κόσμος καλύτερος . Κάντε παρκουρ πάνω από απότομους γκρεμούς, γλιστρήστε κάτω από στενές ρωγμές και σώστε τους φίλους σας από zombies, χρησιμοποιώντας ευελιξία, ταχύτητα και υψηλής τεχνολογίας drones και jetpacks . Σκοπός σας είναι να παραδώσετε δέματα ελπίδας για την ανθρωπότητα . Προσέχετε όμως να μην πιαστείτε από την αιμοβόρα ορδή των zombies!!!


Tomb Raider II


Δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο τίτλος τα λέει όλα. Η γνωστή μας Lara Croft, από τις ένδοξες μέρες της δεκαετίας του '90, είναι και πάλι κοντά μας. Βοηθήστε την Lara στην αναζήτηση της για το Στιλέτο της Xian!!! Προσέχετε όμως γιατί θα βρεθείτε αντιμέτωποι με πολεμιστές μοναχούς και παρανοϊκά μέλη συμμοριών που αναζητούν και αυτοί το Στιλέτο!!! Ταξιδέψτε από τις απομακρυσμένες κορφές του Θιβέτ μέχρι τα κανάλια της Βενετίας!!! 


The Onion Knights


Εάν σας αρέσουν τα παιχνίδια στρατηγικής, τότε το The Onion Knights είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να εξετάσετε! Έχετε έναν Πύργο και προσπαθείτε να αποκρούσετε τις δυνάμεις που προσπαθούν να καταλάβουν το κάστρο σας. Υπάρχουν επίσης πολλοί ήρωες τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε. Θα πρέπει να στήσετε έτσι την άμυνα του Πύργου σας, ώστε να αποκρούσετε όλες τις επιθέσεις των εχθρών σας ! Θα τα καταφέρετε άραγε ; 


Minecraft: Story Mode


Εάν σας αρέσει η σειρά παιχνιδιών Minecraft, τότε σίγουρα θα απολαύσετε το παιχνίδι της Telltale games, Minecraft: story mode . Όπως και σε άλλα παιχνίδια της εν λόγω εταιρείας, μπορείτε με ορισμένες αποφάσεις που θα πάρετε να επηρεάσετε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού . Μπορείτε να παίξετε πολλές φορές και να κάνετε διαφορετικές επιλογές . Επίσης οι φωνές των πρωταγωνιστών είναι πολύ καλές ! 


Haunted Hotel: Death (full)


Πρόκειται για ένα παιχνίδι μυστηρίου...Έχετε παραλάβει ένα γράμμα από τον φίλο σας James,στο οποίο αναφέρεται ότι πέθανε στο Holy Mountain Hotel! Σκοπός σας είναι να βρείτε την αλήθεια...Βρείτε κρυμμένα αντικείμενα, λύστε puzzles, τα οποία θα σας βοηθήσουν να λύσετε το μυστήριο... Τελικά ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του φίλου σας ; 


KOI


Το KOI είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας, αλλά έχει επίσης και ορισμένα στοιχεία παζλ...Έρχεται με αρκετά καλά γραφικά. Στόχος σας είναι να συγκεντρώσετε τα κομμάτια του παζλ που είναι κρυμμένα σε κάθε επίπεδο και να αποκαλυψετε στοιχεία για τη ζωή και την ιστορία του ψαριού ΚΟΙ. Σίγουρα πρόκειται για ένα ευχάριστο παιχνίδι...


Cloud Chasers


Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια ρόλων, τότε το Cloud Chasers είναι για εσάς. Πέρα από τα πανέμορφα γραφικά του, έχει ένα πλούσιο replayability, καθώς υπάρχουν πολλαπλές ιστορίες και αφηγήσεις που μπορείτε να συναντήσετε! Προσπαθήστε να επιβιώσετε σε αφιλόξενες ερήμους, με σκοπό να φτάσετε στην πύλη που οδηγεί στον κόσμο πάνω από τα σύννεφα. Οι κόσμοι του Cloud Chasers δημιουργούνται τυχαία, κάνοντας κάθε playthrough μια μοναδική εμπειρία.


Slashy Hero


Αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι που θα σας ταξιδέψει στο πνεύμα των αποκριών, τότε μην ψάχνετε πέρα από το Slashy Hero!  Έχει όλα εκείνα τα στοιχεία Halloween, που πραγματικά θα σας συναρπάσουν!!! Αντιμετωπίστε τέρατα, αναβαθμίστε τις ικανότητες σας και γίνετε ισχυρότεροι. Η επιβίωση του Halloween εξαρτάται από εσάς... Θα τα καταφέρετε; 





Search by keywords



 

eu.techteacher.apk (219943)

Download our app