World of Warcraft: Τελευταίο μέρος

2015-11-30 19:35

Γράφει ο Βασίλης Ζαφειρίδης

Τελευταίο μέρος

Expansions - Επεκτάσεις


Ας ξεκινήσουμε από την αρχή!

Η επέκταση είναι ένα  πρόσθετο λογισμικό (συνήθως διατίθεται για λιανική πώληση) που προσθέτει νέο περιεχόμενο, χαρακτηριστικά, νέους χαρακτήρες ή συμπληρώνουν την προσωπικότητα ενός ήδη υπάρχοντος χαρακτήρα σε ένα παιχνίδι.

Τα περιεχόμενα της επέκτασης δεν είναι συνήθως διαθέσιμα σε όποιον δεν έχει την επέκταση. Οι περισσότερες επεκτάσεις δεν εγκαθίστανται ούτε εκτελούνται ως αυτόνομα προϊόντα.

Για παράδειγμα, η επέκταση Frozen Throne για το Warcraft III προσθέτει  νέες εκστρατείες, μονάδες, χάρτες, και επιπλέον περιεχόμενο για το ίδιο το παιχνίδι .


Χρονικό πλαίσιο

Από το 2013 και μέχρι τώρα, έχουν κυκλοφορήσει 6 επεκτάσεις. Πριν ακόμα από την πρώτη επέκταση είχαν ειπωθεί ιδέες σε συνεντεύξεις και η ίδια η Blizzard είχε ήδη αρκετές ιδέες για 5-6 επεκτάσεις. 

Άλλωστε οι άνθρωποι της Blizzard τείνουν να σχεδιάζουν επεκτάσεις πολύ πιο πριν από το ίδιο το τρέχον υλικό. Για παράδειγμα το Φεβρουάριο του 2014 (πριν από το Warlords of Dreanor alpha) η ομάδα αυτή είχε ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει τα επόμενα δύο expansion.

Μετά την κυκλοφορία της πρώτης επέκτασης του World of Warcraft για το 2007, η Blizzard ανακοίνωσε τα σχέδιά της να κυκλοφορεί επεκτάσεις μία φορά ετησίως. Ωστόσο, αυτός ο ρυθμός παραγωγής δεν ήταν εφικτός, με αποτέλεσμα να βγαίνουν επεκτάσεις του παιχνιδιού σχεδόν κάθε δύο χρόνια.


Warcraft II

Warcraft II: Beyond the Dark Portal - expansion of Warcraft II: Tides of Darkness

Warcraft III

Warcraft III: The Frozen Throne - expansion of Warcraft III: Reign of Chaos

World of Warcraft

World of Warcraft: The Burning Crusade - 1º expansion, κυκλοφόρησε16 Ιανουαρίου 2007

World of Warcraft: Wrath of the Lich King - 2º expansion, κυκλοφόρησε 13 Νοεμβρίου 2008

World of Warcraft: Cataclysm - 3º expansion, κυκλοφόρησε 7 Δεκεμβρίου 2010

World of Warcraft: Mists of Pandaria - 4º expansion, κυκλοφόρησε 25 Σεπτεμβρίου 2012

World of Warcraft: Warlords of Draenor - 5º expansion, κυκλοφόρησε 13 Νοεμβρίου 2014

World of Warcraft: Legion - 6º expansion, κυκλοφόρησε 6 Αυγούστου 2015


Αυτό είναι το τελευταίο μέρος του σύντομου αφιερώματος στο παιχνίδι World of Warcraft. Πριν όμως σας χαιρετήσουμε για την ώρα, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην επικείμενη ταινία, την οποία θα σκηνοθετεί ο Duncan Jones και το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Chris Metzen. Είναι όπως καταλάβατε, εμπνευσμένη από το ίδιο το παιχνίδι αλλά και από τις νουβέλες που τοποθετούνται στον φανταστικό Azeroth. Πρωταγωνιστούν: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Robert Kazinsky, Daniel Wu, Ruth Negga, Anna Galvin και Clancy Brown.


Η ταινία αναφέρεται στην πρωτότυπη ιστορία των αρχικών αναμετρήσεων ανάμεσα στους Humans και στα Orcs και τονίζει τις αντιπαραθέσεις και στις δύο πλευρές, γεγονός που μας ταξιδεύει σε μια ποικιλία περιοχών και τόπων, βασισμένοι εννοείται στον κόσμο, όπως αυτός παρουσιάζεται στο παιχνίδι.

Η ταινία πρωτοανακοινώθηκε το 2006 σαν μια προσπάθεια συνεργασίας της Legendary Pictures και της Blizzard Entertainment.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 23 Ιανουαρίου 2014 και ολοκληρώθηκαν στις 23 Μαΐου 2014. Η ταινία θα προβληθεί από την Universal Pictures στις 10 Ιουνίου 2016.




Search by keywords



 

eu.techteacher.apk (219943)

Download our app


For english, press the flag